Kundeudtalelser

Vil du vide, hvad mine kunder siger om mine løsninger og om samarbejdet?

Læs med på siden her, hvor jeg løbende samler udtalelser fra mine kunder, for at give dig et indblik i, hvordan jeg arbejder og hvem jeg er.

Men husk, at du også altid er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogen spørgsmål, sidder med en lidt anderledes udfordring eller bare gerne vil vide mere.

Kundeudtalelse

Stor professionalisme og dedikation

Jeg kontaktede Schou Kommunikation i efteråret 2018, fordi vi havde brug for professionel assistance med udarbejdelse af PQ og tilbudsmateriale, og jeg havde fundet Pernille på LinkedIn.
Det har været en stor succes og i dag varetager Pernille både udarbejdelse af PQ/tilbudsmateriale og opslag på vores sociale medier, og alle i vores organisation er utroligt glade for samarbejdet.

Pernille bidrager med stor professionalisme og dedikation, og løser alle opgaver med flid og omhu. For os er det en stor fordel, at Pernille både er fagligt stærk inden for kommunikation og forstår vores fagområde (entreprenør).
Og så værdsætter vi, at hun sætter klare mål og er yderst effektiv.

Jeg har allerede anbefalet Schou Kommunikation til flere i mit netværk, og giver Pernille mine bedste anbefalinger.

Jon Buch, Direktør i Christiansen & Essenbæk

Lydhør og helt nede på jorden

Vi kontaktede Schou Kommunikation, fordi vi havde brug for at få et par sproglige og friske øjne på teksten til vores nye hjemmeside, og havde fået Pernille varmt anbefalet af firmaet Christiansen & Essenbæk.
Pernille havde en sikker forståelse for både hvor vores virksomhed har været, og hvor den er i dag, og vi er meget glade for resultatet.
Det var nemt og ukompliceret at arbejde sammen med Pernille, da hun er helt nede på jorden og var meget lydhør overfor vores ønsker. Vi anbefaler derfor varmt Schou Kommunikation til andre der har brug for at få opdateret eller forbedret deres hjemmesidetekster.

Bettina Gamborg, Combi Byg
Kundeudtalelse fra gef.as

Glade for både samarbejdet og løsningerne

Vi kontaktede Schou Kommunikation, fordi vi oplever at udbudene bliver mere og mere komplekse, og kravene til hvad der skal vedlægges hele tiden stiger. Vores projektchef Christian Rønne kendte Pernille fra tidligere, og anbefalede hende til opgaven.

Pernille løser altid vores problemer med et smil, og er super hurtig. Ofte bliver opgaven løst med det samme, og det værdsætter jeg virkelig.

I dag bruger vi Schou Kommunikation til opgaver lige fra tilbudstekster over præsentationer og andre tekster til sociale medier, og er rigtig glade for både samarbejdet og løsningerne.

Jesper Vesterlyng, Direktør i Gundsø Entreprenør Forretning
Anbefaling af Schou Kommunikation

Yderst kompetent og god til at formidle sin viden

Vi havde brug for at forbedre vores tilbudsmateriale til offentlige udbud, og fik Schou Kommunikation varmt anbefalet i vores netværk.
Udover hjælp med tilbudstekster har Pernille også undervist os i hvordan vi selv kunne forbedre vores materiale til prækvalifikationer og tilbud. Det har vi haft stor glæde af, da Pernille var god til at tilpasse undervisningen til vores udgangspunkt, og guide os igennem hele processen.
Pernille er yderst kompetent og god til at formidle sin viden, og følger også op på hvordan det går bagefter.

Fra start til slut har der været en rigtig god kommunikation, og vi anbefaler helt klart andre at kontakte Schou Kommunikation, hvis de gerne vil forbedre deres tilbuds- og prækvalifikationsmateriale.

Sarah Viborg, Driftskoordinator K. L. Specialservice og Dansk Overpumpning
Udtalelse fra CPH Steel

En kompetent sparringspartner, der rykker hurtigt på opgaverne

Jeg kontaktede Pernille i forbindelse med et udbudsmateriale, som vi havde svært ved at overskue. Pernille greb hurtigt opgaven og viste sig fra start at være en meget kompetent sparringspartner.
Det er helt sikkert ikke det sidste tilbud vi har lavet sammen med Schou Kommunikation.

Siden da har Pernille også overtaget alle vores sociale medier, og udarbejdet salgsmateriale til os, og det kører rigtig godt.

Pernille har en stor forståelse for, når en opgave haster for os som kunde, er super professionel og rykker hurtigt.
Jeg fik selv Pernille anbefalet af en kollega i branchen, hvilket jeg skylder stor tak for. Jeg anbefaler derfor varmt Schou Kommunikation til andre i branchen.

Morten Rosenberg, Direktør i CPH Steel

Skal jeg også give en hånd med jeres kommunikation?

Kontakt mig allerede i dag, så hjælper jeg jer videre mod jeres vækstmål.